Organisatie - ICT en Supply Chain

ICT Organisatie

ICT manager - ICT organisatie - met link naar het landschap Deze IT organisatie is ingedeeld in de groepen Projecten, Applicatiebeheer en Systeembeheer. De kleuren laten zien wie op welk platform werkzaam is.

Dit geeft snel een antwoord op vragen als: Wie heb ik nodig voor een project? Wie moet ik informeren bij wijzigingen? Wat is de minimaal benodigde bezetting in de vakantie?


Arnhem 2004 - Park Open concerten
Meestal is wel duidelijk wie de hoogste noot mag spelen,
maar het is net zo belangrijk dat iedereen in het juiste ritme zit. naar foto 13

Sales Organisatie in de Supply Chain

Logistiek Supply Chain - Sales organisatie - Binnendienst, buitendienst en backoffice In het schema van de Sales-afdeling is te zien hoe de FrontEnd is ingedeeld in regio's. En waar de overgang zit naar een indeling in productkennis met daarachter de BackOffice. Hierin zijn de verantwoordelijkheden binnen de supply chain duidelijk te onderscheiden.

Warehouse teams in de Supply Chain

Logistiek Supply Chain - Operational warehouse teams - dagdienst en ploegendienst De rode lijnen geven aan welke processen door welk team in het warehouse worden verzorgd. Dit maakt eenvoudige afspraken over de taken en verantwoordelijkheden mogelijk.

Voor ondersteunende afdelingen binnen en buiten de Supply Chain is het eenvoudig te zien welke functies in dagdienst en welke in 3-ploegendienst worden gedaan.

X

Do not confuse motion and progress.
A rocking horse keeps moving but does not make any progress.
(Alfred A. Montapert)


When you sit with a nice girl for two hours, you think it's only a minute.
But when you sit on a hot stove for a minute, you think it's two hours.
That's relativity.
(Albert Einstein)


Better to remain silent and be thought a fool,
than to speak out and remove all doubt.
(Abraham Lincoln)

X

Copyright notice

Deze afbeelding is eigendom van Jeroen Bleekman. Het downloaden of kopiëren of op welke andere wijze ook dupliceren van deze foto is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke toestemming van de eigenaar.

A4Consult Interim Management & Consultancy